چگونگی اخذ ویزا ایران برای غیر ایرانیان و مدارک و شرایط لازم آن


مدارک لازم جهت اخذ ویزا ایران:

اسکن رنگی پاسپورت میهمان

اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان

فرم مخصوص میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می گیرد.

شرایط اخذ ویزا ایران:

ویزای ایران ۲ ماه اعتبار دارد و مسافرین می توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.

لازم به ذکر است شما می توانید خودتان با مراجعه به وزارت امور خارجه اقدام به اخذ ویزا برای اتباع خارجی کنید، اما اگر از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا ایران برای اتباع خارجی هستند اقدام کنید از مراجعه به سازمان های مختلف معاف و مدت زمان کمتری صرف خواهد شد.

در این روش در حقیقت یک دعوت نامه از سوی آژانس برای اتباع خارجی صادر می شود که در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران، کد دعوتنامه به مسافر اعلام می شود و با مراجعه به نزدیکترین کنسولگری جمهوری اسلامی و ارائه این کد ویزای خود را دریافت می کند.

-در صورت نیاز مهمان می تواند کنسولگری محل اخذ ویزا را خود انتخاب کند.

-مدت زمان اخذ ویزا ایران ۷ تا ۱۰ روز کاری است.

-دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

-دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.

ایران